starczy spokojnie i tak musisz obcinac
Mam Córeczkę czyli kolejny Tata na forum
Zwiń
X
-
Mam Córeczkę czyli kolejny Tata na forum
A pomyślałem sobie że i ja podzielę się z Wami moim szczęściem. W dniu 2 kwietnia o 12.20 urodziła nam się Córeczka. Kornelia ważyła 3410 gr mierząc 54 cm i otrzymała 10 pkt Apgara. Po kilku dniach oczekiwania w szpitalu na zmniejszenie się żółtaczki jesteśmy już w domu. Położne nie mogły się nadziwić jak taka drobna osoba jak moja Żona urodziła naturalnie :lol:
Ech jakie to zajebiste uczucie mieć taką małą damę obok siebie.....aż nie mogę się na nią napatrzeć. :szeroki_usmiech
A oto osóbka o której piszę:
-
-
gratulacje!
wytrzymałości i wytrwałościskoda octavia elegance 1.9 TDI/110km, 146tk
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOcóreczki są najmilsze
Oczywiście byłem z Żoną przy porodzie i odcinałem pępowinę.....każdemu facetowi życzę takiego doświadczenia. Dobry test na twardziela :lol:
Nawet nie wiecie jakie to miłe usłyszeć od Żony po porodzie "byłeś drugą położna"
Dziękuję wszystkim.
Komentarz
-
-
Wszystkiego najlepszego GRATULACJE dla całej rodzinki.Ciesz się chwilą,jak podrośnie to się zacznie,moja ma trzy latka jest kochana( jedynaczka)teraz rządzić próbuje. :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez mechollZazdroszczę Ci bycia i wytrzymania przy porodzie Mnie to czeka za niecałe dwa tygodnie i tak się zastanawiam czy też będę taki dzielny
Jeszcze raz Gratulacje i sorry za OT
Komentarz
-
-
piernik, WIelkie GRATULACJE. Pozdrowienia dla rodzinki :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez piernikEch jakie to zajebiste uczucie mieć taką małą damę obok siebie
jeszcze kilka miesięcy i hierarchia w rodzinie się zmieni, do władzy dojdzie Kornelia, i będzie do władza dyktatorska i absolutna
Jeszcze raz gratuluje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piernikbyłem z Żoną przy porodzie i odcinałem pępowinę.....każdemu facetowi życzę takiego doświadczenia. Dobry test na twardzielaPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz